CSA-30
Çikolata kaplama, kuvertür ve kokolin, toffe/fondan türü yumuşak şeker üretiminde kullanılması amacıyla gıda sanayiine özel olarak üretilen CSA 30, CBS sınıfında lorik bazlı bir üründür.
Çikolata kaplama, kuvertür ve kokolin, toffe/fondan türü yumuşak şeker üretiminde kullanılması amacıyla gıda sanayiine özel olarak üretilen CSA 30, CBS sınıfında lorik bazlı bir üründür.
Bitkisel yağlardan üretilmiştir. (Soya, Ayçiçek, Palm yağı gibi)
Kuvertür ve kokolin, fondan/yumuşak şeker üretiminde mükemmel sonuç verir. Kaplamalı ürünlerde yüzey çatlama problemlerini ortadan kaldırır.
CSA-30, gıda sanayii kullanımı için, “Susuz Yağ” sınıfında üretilen bir üründür.
Kolesterol içermez.
Üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.
Depolama Koşulları: 18-20 °C’dir. (Kokusuz ve serin ortamlar yeterlidir.)